#EngagementDates-LockDown

0

Lep most(iček), čudovito jezero, s snegom pobeljena pokrajina in sonček – i got lucky – najin 4. zmenek poteka v popolnih vremenskih pogojih!

DEVIČNIKA

Prvič v 10 letih sva skupaj odkrivala lepote Bohinjskega jezera: romantičen sprehodek z Zoyo, risanje po snegu, metanje kamenčkov in futranje račk.
Današnji dan je v znamenju modre barve: jezero modrikaste barve, modro nebo in v žepu moder trakec s prav posebnim namenom, ki pa ga bo dobila šele po večerji.

P3020141 (1)

Skorajda cel dan smo preživeli na obali Bohinjskega jezera – skorajda sami, saj smo v nekaj urah videli le nekaj avtomobilov in mogoče kakšne 3 sprehajalce. Vse gostilne, trgovine, hotel … vse je bilo zaprto. Bilo je, kot da smo sami na celem svetu.

P3020181

Creepy, ampak romantično AF!

Ljubezen gre skozi želodec

Nasončkani in malce premočeni se napokamo v avto. Cilj: gostilna Sokol v Ljubljani. Privoščiva si vsak svojo orado na žaru, ob spremljavi odličnega vina. Kalorije je treba pokurit’, zato sledi še en ultra romantičen sprehod po centru Ljubljane, ki ga skleneva na najbolj romantičnem mostu na svetu: Mesarskem mostu …

DSC_0979 (1)

… kjer sva zaklenila najina srčka, jaz pa sem ji podaril moder trakec …

_____

P.S.

A že lajkaš mojo FB stran? Kaj pa Instagram?

_____

ZAROČNE DOGODIVŠČINE

PUSTITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here