… kaj je to?

Poskušaš se zbrati, da bi ugotovila, kaj točno ti tišči v usta. To NI njegov tič, predobro ga poznaš …
Trmasto stiskaš ustnice – vzburjena si, ko začutiš njegovo nestrpnost. Čutiš nekakšno moč, čeprav je on tisti, ki narekuje tempo … Kar naenkrat – kot da bi slišal tvoje misli – te prime za vrat in ti ga porine na zobe. Okajena od vina, pijana od strasti se prepustiš trenutku – objameš ga z ustnicami in se do grla nasadiš nanj.
To igro sta se igrala že neštetokrat in vsakič komaj čakaš, da ga vzameš v usta – veš, kako ga rajca, ko se daviš na njegovem tiču, zato se tudi tokrat brez zadržkov nabijaš nanj.

Ne drži te več, vse počneš sama – vse bolj trdo, vse bolj globoko ga sprejemaš vase in čakaš … vsakič, ko te poboža po goltancu, pričakuješ njegov odziv – rada bi, da zastoka od ugodja … Kot najbolj pridna učenka v razredu tudi ti hrepeniš po pohvali – pridno ga obdeluješ in še vedno čakaš …
Končno se te spet dotakne – skorajda ti pride, ko s prsti spolzi skozi tvoje lase … Zvije jih v čop in te dvigne s postelje. “Vstani!”
Poljubi te na ustnice, ti sname prevezo in ti ga porine v roko: “Hočem, da mi ga nabiješ v rit!”.

Oboževalec (da, imam tudi moškega bralca) me je vprašal, kaj si jaz mislim o tem, da ženske niso naklonjene analni zabavi z obrnjenima vlogama, imenovani pegging, in zakaj je temu tako.
Ker nisem ženska in imam tudi sam kdaj težave z razumevanjem teh nadvse zakompliciranih živih bitij, sem na pomoč poklical svoje bralke (21 kandidatk) in jim zastavil malce intimno vprašanje:
“Kako bi se TI odzvala v primeru, da bi te partner prosil, da ga poseksaš?”

Priznam, da sem pričakoval bolj konzervativne odgovore.
Presenetilo me je število bralk, ki bi svojemu dragemu poskusile ugoditi (8), še bolj pa me je presenetilo, koliko bralk je to že prakticiralo (3). Seveda analni seks v kakršnikoli obliki ni za vse, zato je bilo tudi kar nekaj takih (10), ki jim zadeva ne diši.

Očitno je, da pegging sploh ni tako redka stvar, le govorimo ne o teh zadevah. To ni seks, ki bi ga prakticirala z blondincem, ki si ga spoznala pred 20 minutami, in to ni seks za vsak dan.
Lahko pa zelo poživi in razbije monotonost spolnega življenja marsikaterega slovenskega para.

S peggingom in vsemi ostalimi “nenavadnimi” spolnimi praksami ni nič narobe – v kolikor sta oba za.
Včasih ne gre zgolj za telesni užitek – včasih je najbolj rajcig to, da vidiš, da ti partner 100 % zaupa in da mu zaradi tega lahko nudiš maksimalne užitke.
Najbrž ne misliš, da bejbi pride zgolj od tega, ker se z grlom nabija na tiča? OK, obstajajo tudi take, a veliki večini žensk je oralni seks všeč zato, ker uživajo v smešnih facah tipov, ki jim neznansko prija …

Ne pričakujem, da bomo na široko debatirali o tem, kateri Kranjski Janez ga rad faše v rit. Smo le Slovenci – znani po tem, da smo glasni takrat, ko nas nihče ne posluša – debate o seksu lahko slišiš na vsakem vogalu, v vsaki beznici in v vseh eminentnih pisarnah širom naše zmešane kokoške …
Še tisti za računalniki so vedno nekaj glasni ter na dolgo in široko tipkajo bedarije – ko pride do odkritega pogovora o seksu pa vsi utihnejo in se skrijejo vsak v svoj kot.

Kje ste građevinarji, natakarice in pisarniške ritke?
Kje si TI, dragi bralec/bralka?

Si tu? (še) Bereš?
No, pa mi odgovori (lahko na privat) – bi svojega tipa nategnila v rit?

 

Deli: